Over Collin de Heer 2018-02-07T13:59:36+00:00

Colin de Heer

Het beste resultaat is een lach op het gezicht van mijn leerlingen


Mijn naam is Colin de Heer. Ik ben geboren in 1989  in Heemstede en opgegroeid in Hoofddorp. Van jongs af aan was ik te vinden op de tennisbanen van Arnolduspark in Hoofddorp. Kijken naar mijn oudere broer Tim de Heer, die wel raad weet met een tennisracket in zijn hand.  Na de middelbare school heb ik gekozen voor de opleiding van Johan Cruijff College waar een studie gecombineerd kan worden met tennis. Twee jaar lang heb ik fulltime getraind, maar vanwege blessures en een gebrek aan financiële middelen, heb ik de droom om professioneel tennisser te worden helaas moeten laten varen.
Tot mijn 12e trainde en speelde ik op Arnolduspark, waarna ik naar TC Zandvoort ben overgestapt.  Ondertussen heeft mijn broer een tennis trainingscentrum opgezet in Duitsland. Zo nu en dan help ik hem met les geven. Hij inspireerde mij om, naast mijn huidige baan, een opleiding te volgen tot tennistrainer.  Zodoende ben ik onlangs begonnen met de cursus van de KNLTB voor tennisleraar A-Licentie.  Ik ben uiteraard altijd tennis blijven spelen. Ik speel nog steeds met veel plezier in de 1e klasse Gemengde competitie op Zondag.

Tennis is ontspanning door inspanning

Tenminste, als je het door hebt

In de zomer geef ik les op de tennisbaan bij HealthCity Toolenburg in Hoofddorp. In de winter in de Dik Trom hal in Hoofddorp en bij Tennis Club Zandvoort. Interesse? Neem contact op.